Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Glam N' Hírek

 

 

A Lamont svéd glam együttes Golden Daze című lemezét az első héten százezren töltötték le az interneten de ez a megdöbbentő arány nem hatotta meg,a Pirate boy (torrent oldal)szerkesztőjét sem, így nem járul hozzá ,hogy az együttest reklámozza nyitó oldalán hogy ingyen lehessen letölteni a lemezüket. Nem így vélekedik Brokep, a Torentfreaknek tett  nyilatkozatában: ,,örömmel támogatnak olyan együtteseket, akik szívesen osztják meg a zenéjüket a BitTorrenttel. Az oldal tippje szerint a jövőben több zenekar is hasonló útra léphet."

 

band.gif

 

 

 

 

 

Újra Lordi koncert Budapesten - november 17. Petőfi Csarnok (2010-11-14)


Maszkba bújt horrorszörnyek a színpadon: november 17-én ismét Budapesten ad koncertet az Eurovíziós Dalfesztivál 2006-os nyertese, a finn Lordi! A maszkok mögé rejtőző, s ma már mindenhol világsztárként ünnepelt rockerek .


 

Glam Rock ereklyék a porondon

   

 

A londoni Christie’s aukciós ház árverésén a legértékesebb ereklye Marc Bolan T-Rex-vezér Gibson gitárja lesz, amelyet a frontember a hetvenes évek elején használt a Top of the Pops című tévéműsor felvételén. A hangszer várhatóan 40 ezer font körül talál új gazdára. 
 
Elárvereznek egy Ziggy Stardust-kosztümöt is, amelyet David Bowie 1973-ban, utolsó Ziggy-fellépésén viselt egy londoni koncerten. A ruha 5 ezer font körül kelhet el, csakúgy, mint Freddie Mercury skarlátvörös palástja 1986-ból, míg Keith Richards egyik régi bőrdzsekijét 3 ezer font körül vásárolhatják meg. (BBC) 

glamfest2011poster.jpg

 

 

 

2011 Április 3-án Olaszországban, Bologna városában kerűl megrendezésre a Glam Fest 2011. Jeles előadók leghíresebb szerzeményerivel lesz hangos Olaszország a Glam Rock Zene szerelmeseinek legnagyobb örömére.:D

 

 

 

 


 

Az első párizsi divatbemutató 1911-ben került megrendezésre Budapesten, ahol a világhírű Paul Poiret ruhakreációit hatvan csinos próbakisasszony mutatta be.


 

Brit kutatók szerint az evolúció során először a tyúk jelent meg, és csak később fejlődött ki benne azok az ásványi anyagoknak az előállítási képessége,amelyek a tojás felépítéséhez szükségesek.


 

philvarone.jpg

 

 

 

A Skid Row egykori dobosa Phil Varone pornószínésznek áll. A több mint 3000 nőt elfogyasztó rockzenész szexfüggő étvágyát a már forgatás alatt álló “Phil Varone’s Secret Sex Stash” című erotikus filmben élheti ki .

 

 

 

 


 

steadlur.jpg

Szívet melengető érzés, hogy újra hódít a Glam Rock Stílus , a Steadlür nevű banda A Roadrunner Records gondozásában a napokban kiadott Everything Is Nothing CD-nek kellően ,lendületesen felrázták a zenei életet, újra felvirágoztatja e stílus elemeit zenei alapjaikban, de sajnos elkerűlik a Glam Rockra jellemző öltözködési irányzatot. Így hát igaz, az a szóbeszéd hogy a Glam mindig újjászületik! :)

   www.myspace.com/steadlur